nesvrstani.org

  • Za one koji žele znati više...
Blog
srijeda, studeni 1, 2006
Danas mi je bija jedan od onih dana kada san se osjetija stvarno sritan zato što radin, što sam među onim rijetkim zaposlenim sritnicima. I to ne zbog činjenice da mi je plaća manje-više redovna, ili zbog nekog samopouzdanja kojeg, kako kažu psiholozi, imaju zaposlene osobe. Ne, nije to bilo ni zato što radon i stvaralaštvon nadopunjujen i sebe i svoju okolinu, niti zato jer radin ono šta volin (a najviše volin ne radit, ma koliko mi šutjeli o tome). Nije to ni zbog parole da je rad stvorija čovika, još jedne realsocijalističke poštapalice koju su najviše eksploatirali upravo belosvetske fukare, džabalebaroši i hohštapleri poput Marxa, Engelsa, Alije Sirotanovića i onoga Darwina koji se smuca po Galapagosu, guzija divovske endemske kornjače i izumija evoluciju, jebala ga ona.
Ne, drugovi, nisan ja sritan zato što se svako jutro dižen u sedan uri i svojim djelovanjen pridonosin boljitku jedine nam i vječne domovine na njenom mukotrpnom putu ka evropskin i sjeverno-atlanskin integracijama. Sritan san zbog toga jer mi je jedina emisija koju imam priliku gledat u jutarnjim satima tek TV kalendar i prvih pet minuta Dobro jutro Hrvatske, tek toliko da vidin kakvu frizuru jutros ima Mila Horvat i kakvu kravatu je veza Meštar (btw. kad ovu emisiju koja je prilično obljubljena među neradničkom kastom penzionera, domaćica, nezaposlenih i ostalih potlačenih parazita, vode ona mršava kratkokosa emancipirana vegansko-makrobiotička multi-kulti animavizija ždraka i oni ljigavi bradati briljantinsko-kulerski cvikeraš, ne gledan ni tih pet minuta DJH da si ne sjeben dan).
Sritan sam što radin ujutro, drugovi, ponajprije zbog činjenice da nisan ima sriće ni prilike do danas pogledat jednu zaista krasnu i turbofantastičnu, te nadasve edukativnu emisiju poput Nova Lova. Ova emisija koja obogaćuje i tijelo i duh prikazuje se na jednoj od perjanica domaćeg bljutavog tv prostora, koja se naziva Nova TV i koja u logotipu misto ovoga «a» ima onoga «majmuna», čisto zbog modernih info trendova, a možda i zbog činjenice da svoje gledateljstvo drži uglavnom za babune, orangutane i pavijane, ali ipak one izdresirane koji su u stanju izbirati devet brojeva na svom telefonu ili, još bolje, mobilnom aparatu i čekat dok ih nemilosrdni automat ne preusmjeri u eter kako bi došli u priliku osvojit vrtoglavu cifru od 500 kuna, ali uz trošak od 3,41 kune po pozivu i plus još 6,42 kune po minuti čekanja. Teoretski je tako rečeni orangutan u dva sata koliko traje ova emisija, u mogućnosti, uz samo jedan poziv, potrošit kikirikija u vridnosti u iznosu od priko 820 kuna. No, šta je to u usporedbi s osvojenih vrtoglavih 500 kuna? Lažen, može se osvojit i bonus od 15 ijada kuna ako pogodiš di je skriven jocker, a on se kompjuterski generiran, simptomatično zar ne, nalazi uvik na mistima različitim od onih koje je žrtveni majmun označija. Za žensku koja vodi ovu fascinantnu emisiju dovoljno je reć da u sebi ujedinuje poprsje Štefanije plemenite Hohnjec prije operacije, lice najnovije zvijezde mađarske porno scene, elokvenciju prosječnog domaćeg političara za saborskom govornicom kombiniranu s brbljavošću iskusnije babe peškaruše tip Goge Bjondina turbo dizel GTI.
Igre koje sačinjavaju ovu interaktivnu emisiju posebno su ezoterično iskustvo koje je teško opisati običnim svakodnevnim rječnikom. Osjećaj koji vas obuzme nakon samo petnaest minuta gledanja ovog tv bisera ravan je nivou praznine uma kojeg prosječan indijski jogi dosegne tek nakon četrdesetak godina svakodnevnog vježbanja.
Stoga uživajte, drugovi, ne kažu li ono upravo na Novoj da je znanje opet in?
nesvrstani @ 17:26 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare